Több mint 1,2 milliárd forintot hozott az argentin siker a fogadóknak

Arra, hogy a finálé 11-esekkel dől el, közel 12 ezer tipp érkezett 4,95-ös oddsért.

Szoljon.hu

Magyarországon egymilliónál is többen tippeltek a világbajnoki döntőre

Fotó: Kallus György

Több mint 1,2 milliárd forintot hozott a tippmixen és a tippmixprón fogadóknak az argentin labdarúgó-válogatott vasárnapi világbajnoki sikere – írja az MTI.

A Szerencsejáték Zrt. hétfői közleményéből kiderül, hogy a franciák elleni fináléra - amelyet 3-3 után 11-esekkel nyertek a dél-amerikaiak - 1 millió 200 ezer egységnyi fogadás érkezett be, és több mint 1 milliárd 223 millió forint nyeremény került a fogadók zsebébe.

A tippelők 42 százaléka találta el - 3,15-ös oddsért -, hogy a rendes játékidő döntetlennel ér véget, 130 ezren gondolták így.

Arra, hogy Lionel Messi gólt szerez a találkozón, 20 ezren fogadtak helyesen 2,70-es oddsért, de több ezer olyan fogadó is volt, aki 12-szeres szorzóért eltalálta, hogy a mesterhármast szerző Kylian Mbappé legalább kétszer betalál. Utóbbi nyolc góllal lett a torna gólkirálya, erre a címre is lehetett fogadni, akik még a vb előtt megtették ezt, azok 21-szeres összeggel gazdagodtak.

Arra, hogy a finálé 11-esekkel dől el, közel 12 ezer tipp érkezett 4,95-ös oddsért.

Több olyan játékos is volt, aki a bronzmeccs (Horvátország-Marokkó) és a döntő pontos végeredményét is eltalálta: egy kecskeméti játékos 2600 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 331 500 forintot nyert.

A tippmixprón pedig volt olyan játékos, aki a döntő kapcsán 8000 forint kockáztatása mellett, 3-as kötés típusú fogadással 357 141 forintot nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!