Friss hírek

2004.11.03. 21:33

Ferenczi László államtitkári posztot kapott

Rendészeti és bűnmegelőzési helyettes államtitkárnak nevezte ki a Belügyi Tárcához Ferenczi László vezérőrnagyot, az ORFK jelenlegi bűnügyi főigazgatóját november 16-tól Lamperth Mónika belügyminiszter - közölte a szaktárca kommunikációs főigazgatója szerdán.

BAMA

A belügyminiszter arról is rendelkezett, hogy a jövőben a rendészeti és bűnmegelőzési helyettes államtitkár koordinálja a rendészeti szerveket érintő minisztériumi munkát, előkészíti a miniszteri döntéseket, és felügyeleti tevékenységet lát el.
A belügyminiszter új bűnügyi főigazgatónak Berta László dandártábornokot, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság jelenlegi vezetőjét nevezte ki. Lamperth Mónika belügyminiszter a szerdai vezetői értekezleten arra is felhívta a figyelmet, hogy a későbbiekben jóval magasabb színvonalú szakmai munkát vár mind a tárca felelős munkatársaitól, mind a rendészeti szervektől - elsősorban a jogszabály-előkészítés, és a közgazdasági tervezés-ellenőrzés területén. A szakterületek irányítói a jövőben alaposabb, következetesebb számonkérésre számíthatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!