Friss hírek

2004.12.09. 11:57

Megújítja együttműködését a fővárosi SZDSZ és az MSZP

A fővárosi önkormányzat működésének megújításával, szerkezeti átalakításokkal, a városfejlesztési célok megvalósításával összefüggő kérdésekről egyeztetett csütörtökön délelőtt a városházán a két párt frakcióvezetése Molnár Gyula budapesti MSZP-elnök részvételével.

BAMA

Bőhm András SZDSZ-frakcióvezető, országgyűlési képviselő elmondta, hogy a jó hangulatú megbeszélésen egyeztetettek a  kialakult helyzetben szükséges szervezeti változtatásokról,  amelyeket Atkári János főpolgármester-helyettes feladatainak  módosulása indokol.

Áttekintették azokat a kiemelt feladatokat, amelyeket közösen  kívánnak megvalósítani a következő időszakban.
Közösen akarnak tenni azért is, hogy a jövőben "jobb stílusban,  gyorsabban, normálisabban" működjön a koalíció - jegyezte meg a  frakcióvezető. 

Bőhm András közölte, hogy a konkrét döntéseket jövő héten a  főpolgármester részvételével folytatódó egyeztetésen hozzák meg. 
Hozzátette: esetleg szó lehet a koalíciós szerződés  módosításáról is. A változtatásokra példaként említette, hogy az  olyan fontos ügyekben mint a Városháza-projekt, a Közraktárak- telek  sorsának rendezésében mielőbb előrelépés történjen. 

Molnár Gyula budapesti MSZP-elnök és Gy. Németh Erzsébet  frakcióvezető megkeresésre nem reagált.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!