Friss hírek

2005.02.05. 11:16

A magyar maffiára gyanakodnak

A belgrádi sajtó szerint a magyar maffia végzett a horgosi családdal a családfő kétes üzletei miatt.

BAMA

A Vecernje Novosti szerint a bűncselekményben valószínűleg ketten vettek részt, s egymástól külön gyilkoltak a nagyszülők és a fiatal házaspár házában. Az utóbbi lakásban a jelek szerint "profi" hajtotta végre a bűntényt, mivel mind a fiatal házaspár, mind a gyerekek életét egy golyóval oltotta ki. A tettesek 7,65-ös kaliberű fegyvert használtak, s a legfontosabb nyom, amit eddig talált a rendőrség, az kétféle cipőnyom a ház udvarában.

A lap úgy vélekedik, hogy a horgosi családot a fiatal férfi üzleti ügyei miatt irtották ki, s feltételezések szerint a bérgyilkosok Magyarországról érkeztek, a magyar maffia megrendelésére hajtották végre a gyilkosságot. Az is felmerült, hogy egy orosz bűnbanda tagjai a tettesek, akik bizonyos ideje a térségben tevékenykednek.

A magyar hatóságok 1997 óta szemmel tartották a fiatal családfőt, miután üzlettársa autója alá pokolgép robbant egy éjszakai szórakozóhely mellett. A Vecernje Novosti úgy tudja, hogy a magyar hatóságok a fiatal családfő alkoholcsempészettel kapcsolatos tevékenyégéről is információkat juttattak el a szerb hatóságokhoz. A lap szerint a férfi illegális bevándorlók, jobbára kínaiak átcsempészésében is részt vett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!