Gasztronómia

2011.03.07. 00:00

Bundáskenyér – másképp

Minket meglepett, bár jobban belegondolva: a bundáskenyér gyors, kiadós, praktikus és finom. Érdemes variálni!

Mindmegette.hu

Másnapos kenyerek

A szikkadt, másnapos kenyérért és péksüteményekért kevésbé lelkesedünk, de alapanyagként felhasználva könnyen új ételekké alakíthatjuk őket. Kifliből készülhet guba, kalácsból vagy briósból máglyarakás, zsemle is nagyon finom ezzel-azzal megtöltve. A kenyér újjászülethet édes bundáskenyérnek, de alapja a csokoládés kenyértortának is.

[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Különleges bundáskenyerek
[/caption]

Bundáskenyér, melegszendvics

Ha sós ízekben gondolkozunk, a kenyér második élete leginkább melegszendvics és a bundáskenyér formájában jut eszünkbe. A melegszendvicsek és toastok variációs lehetősége végtelen, de bundáskenyér is készülhet sajttal, sajtkrémmel, sonkával gazdagítva.

Fantázia és kreativitás! Bundáskenyér különlegességek cikkünkben >>>

Megmentett kenyerek, avagy sós édes édes ételek szikkadt kenyérből >>>

Szikkadt kenyér, száraz zsemle, másnapos kifli - praktikus felhasználások >>>

Zsolt további receptjei a Mesterkurzus blogban >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!