kitartás

2019.08.26. 20:48

Szembenéztek magukkal a TV2 reality-jének sztárjai

Komoly önismereti tréning volt az Ázsia Expressz 2 szereplői számára a másfél hónapon át tartó forgatás.

Forrás: Ripost

Forrás: Ripost

Kezdetét veszi minden idők legizgalmasabb és legveszélyesebb utazós reality-je, az Ázsia Expressz második évada, melyben az ismert duók pénz, élelem és szállás nélkül vágnak neki a Srí Lankán, Indián és Thaiföldön át vezető kalandnak. A Ripost arról kérdezte őket, mi volt a párosuk előnye és milyen helyzetben voltak gyengébbek a többieknél.

Horváth Gréta – Meggyes Dávid

„Úgy utaztunk el, hogy megbeszéltük, kompromisszumokat kötünk annak érdekében, hogy minden feladatot sikerrel tudjunk elvégezni. Az volt a legfontosabb számunkra, hogy soha ne veszekedjünk és ne csináljunk ego kérdést semmiből. Ezt sikerült is tartanunk, ami előnyünkre vált. Ugyanígy pluszként értékelem, hogy mindent elengedtünk a cél érdekében, vagyis nem foglalkoztunk a kényelmetlenségekkel. Aludtunk, ahol tudtunk, ettük, amit kaptunk és nem finnyáskodtunk semmin” – mondta Horváth Gréta.

„Gyengeségünk azt hiszem nem volt, mert tudtuk mi az és előre megbeszéltük, hogy ezt Ázsiában elengedjük. Mindketten hajlamosak vagyunk hirtelen felcsattanni egy-egy vitás szituációban és felesleges energiákat fecsérelni a saját vélt, vagy valós igazunk szajkózására. Ázsiában megtanultuk visszafogni magunkat és ezt egyébként haza is hoztuk…” – osztotta meg a lappal Meggyes Dávid.

Liu-testvérek

„Ugyanabból kovácsoltunk előnyt, amiből a koripályán is szoktunk. Testvérekként a születésünktől fogva egy csapatban vagyunk , és ösztönösen, önzetlenül segítjük egymást, amióta csak az eszünket tudjuk. Így akár csak egy versenyszituációban, Ázsiában is össze tudtuk zavarni az ellenfeleket” – árulta el Liu Shaolin Sándor

„Hátrányunk volt, hogy nagyon nehezen birkóztunk meg a helyi ételek ízvilágával. A csípős ételek az ellenségeink, márpedig Ázsiában még az is csíp, ami nem…” – nyilatkozta Liu Shaoang Ádó

Forrás: Ripost

Kandász Andrea – Demcsák Zsuzsa

„A mi párosunknak az volt az erőssége, hogy nagyon másak vagyunk és mivel a feladatok is különbözőek voltak, az egyikünk mindig meg tudta oldani őket. Én nagyon türelmes vagyok, Zsuzsa pedig a végletekig racionális. Amikor az ő határozottságára és keménységére volt szükség, akkor előre lépett, ha pedig érzelemre, empátiára kellett építkeznünk, akkor én voltam soron” – mondta a Kandász Andi.

„A gyengeségünk leginkább fizikális értelemben volt jelentős, hiszen nálunk hiányzott a férfierő és energia a csapatból. Nyilván hátrányban voltunk ott, ahol a női fifikával már nem lehetett megoldani egy-egy feladatot és elő kellett venni a fizikumot…” – fejtette ki Demcsák Zsuzsa.

Forrás: Ripost

Hódi Pamela – Huszár Zsófi

„Jól kiegészítettük egymást Zsófival, ami miatt elég erős ellenfelei lettünk a többieknek. Bár eleinte pozitívumnak gondoltuk, hamar észrevettük azt is, hogy a külső adottságaink nem sokat segítenek, csak, ha stoppolásról volt szó. Most, mit mondjak? Nem nagyon akadt pasi, aki ne akart volna minket elvinni bármeddig…” – árulta el Hódi Pamela.

„Mindketten túltoltuk a pakolást és be kell vallanom, nem igazán bírtuk el a hátizsákjainkat. Már az első nap végére teljesen kikészültek a vállaink, hiszen kis híján a saját testsúlyunkat kellett cipelnünk kora reggeltől késő estig. Nos, ami előnyt a stoppolással megszereztünk, az szépen elveszett, ha gyalogolnunk kellett” – emlékezett vissza Huszár Zsófi.

Gáspár Evelin – Gáspár Zsolt

„Nagy előnyünk volt, hogy Zsolti a születésemtől kezdve mellettem van és már beszélnünk sem kell ahhoz, hogy tudjuk, mit akar a másik. Jól jött még, hogy több nyelven is beszélek, így gyakorlatilag szinte sosem vesztettünk időt azért, mert nehezen ment volna a kommunikáció” – nyilatkozta Gáspár Evelin.

„A legtöbb hátrányunk abból származott, hogy mindketten nagyon szeretjük a kényelmet, amiben Ázsiában egyáltalán nem volt részünk. Sosem tudtuk igazán kipihenni magunkat és hogy őszinte legyek, eléggé finnyásak is vagyunk, ami miatt folyton éheztünk. Ez általában inkább engem viselt meg…” – panaszolta kérdésünkre Zsolti.

Janicsák Veca – Ladányi Jancsó Ábel

„A köztünk kialakult feltétlen szeretet és megértés volt az, ami mindig előre vitt minket a verseny alatt. Pontosan tudjuk, hogy mire milyen reakciót fog adni a másik, így nem értek minket meglepetések. Persze olykor közöttünk is alakultak ki nézeteltérések, melyek egy ilyen feszült helyzetben mindenkinél előfordulnak. Ugyanakkor előny volt az is, hogy megfontoltak voltunk és próbáltuk nem elkapkodni a feladatokat – árulta el Janicsák Veca.

„Érdekes módon, néha éppen a megfontoltság és a túlzott alaposság vált hátrányunkká. Előfordult, hogy ezek miatt lassan teljesítettünk egy-egy feladatot. Voltak helyzetek, amikor a precizitás inkább a kárunkra, mintsem a hasznunkra vált” – mondta Ábel.

Bereczki Krisztián – Bohos Kornél

„A fizikumunk mindenképpen előnyt jelentett számunkra, hiszen jól bírtuk a megterhelést és az állóképességünk miatt a hosszabb, erőltetett menetek sem okoztak nekünk gondot” – nyilatkozta Bereczki Krisztián.

„Érdekes de a gyengeségünk is a fizikumunkban rejtőzött, amire viszont egyáltalán nem voltunk felkészülve. A stoppolásnál komoly hátrányt jelentett, hogy sokkal nagyobbak vagyunk, mint mondjuk a srí- lankai, vagy éppen az indiai emberek és emiatt kicsit tartottak tőlünk. Senki nem igazán akart megállni nekünk” – vallotta be Bohos Kornél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!