interjú

2020.05.15. 12:10

Tóth Dávid már nyitott egy új szerelemre

Szeretni és szeretve lenni – erre vágyik minden ember. De sosem tudhatjuk, hogy mikor toppan be az életünkbe a nagybetűs Szerelem, ezért nyitott szemmel és szívvel kell járnunk. Így tesz az Exatlon Hungary versenyzője is.

Valóban az a vágyam, hogy szép családom legyen, de szerintem ezzel minden jó érzésű ember így van. Soha nem a pillanatnak éltem, mindig a komoly kapcsolatot kerestem, nem a futó kalandokat. Öt éve azt gondoltam, mostanra családom lesz, de sajnos nem így alakult. Akkor azt hittem, megtaláltam a számomra legalkalmasabb társat, de az a kapcsolat három éve véget ért. Azóta csak sikertelen próbálkozásaim voltak, még nem találtam meg az igazit. Már nyitott vagyok egy új szerelemre, de nem sürgetem a dolgot, egyszer majd csak rám talál – mesélte a hot!-nak az Exatlon Hungary versenyzője.

Veszélyes kór támadta meg

A műsor forgatására is hatással van a világjárvány, ezért amikor Dávid a megfázás tüneteit észlelte magán, a stáb úgy döntött, hogy kórházba szállítják. Kiderült, hogy trópusi váltólázzal küzd. Szerencsére azóta felépült a betegségből, és tovább folytatja a versenyzést.

Dávid már három hónapja kitartóan küzd a népszerű ext­rém­sport-­rea­lity fődíjáért, ám a jelentkezéskor ő sem sejtette, hogy ilyen sokáig versenyben marad.

Nem gondoltam volna, hogy több hónapon át versenyben leszek. Tartottam az ügyességi feladatoktól. A barátaim otthon már előre jókat nevettek rajtam; akadt, aki biztos volt benne, hogy nekem ez nem fog menni. Nem lett igaza

– magyarázta a népszerű sportoló, aki a műsor alatt új barátokat is szerzett.

A versenyzőtársaimmal kimondottan jó a kapcsolatom. A Bajnokok csapatának eddigi tagjai közül mindenki jól érezte itt magát és könnyen beilleszkedett – tette hozzá Dávid, majd arról is mesélt, mi hiányzik neki a legjobban.

Negyed év távollét után csak most kezd honvágyam lenni, de úgy érzem, egészen jól kezelem. Nem vagyok mélyponton, de egyre jobban hiányoznak a családtagjaim és a barátaim, és gyakran eszembe jut a sok finom magyar étel is, ami itt sajnos nem áll rendelkezésemre

– mondta az olimpiai ezüstérmes kajakos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!