Ország-világ

2020.10.06. 13:50

Mint a krimikben: két autót rommá tört, mire elkapták az ámokfutót

Hét rendőrautó üldözte, végül egy civil terepjárós tudta megállítani a pécsi férfit, aki nem adta fel és futva is tovább menekült.

Több rendőrautó is megsérült egy autós üldözésben Pécsett amikor is egy ámokfutó Skoda személygépkocsit próbáltak megállítani. Fotó: Laufer László / Dunántúli Napló

Forrás: Laufer László / Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Az ámokfutó az egész városon átrobogott, nyomában a rendőrautókkal. A bama.hu úgy tudja, a Komlói úton az egyik rendőrkocsit a Skoda felnyomta egy villanyoszlopra, míg egy másik autót a járdára tolt. A Komlói útról a Skoda betért a Szeptember 6. térre, ekkor mögötte még hat-hét rendőrautó volt. A másik irányból szintén érkeztek rendőrautók és egy civil terepjáró, ami az üldöző kocsi elé vágott.

Több rendőrautó is megsérült
Fotó: Laufer László / Dunántúli Napló

A közelben lévő húsbolt alkalmazottja a lapnak elmondta, egy nagy csattanást hallott. Kirohant, látta a sok-sok szirénázó rendőrkocsit.

Mint közölte, olyan volt, mintha egy igazi amerikai filmet nézett volna élőben.

Elmondása szerint az ütközés után a fiatalember kiugrott a kocsiból és elfutott. A nyomába eredt két civil rendőr és a többi rendőrautóból is rengetegen ugrottak ki.

Fotó: Laufer László / Dunántúli Napló

A férfit átfutott az úttest másik oldalára, itt egy bolt előtt teperték le a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!