nem sokon múlt

2021.01.06. 18:56

Kigyulladt a ház, az életéért rohant szilveszterkor a magyar énekesnő

Nika számára szörnyen indult a 2021-es év.

Forrás: Shutterstock

Szörnyen indult Veres Mónika, azaz Nika számára a 2021-es év! Az énekesnő a szeretteivel ünnepelt volna szilveszterkor, azonban épphogy éjfélt ütött az óra, el kellett hagyniuk a lakást. A panelház második emeletén ugyanis tűz ütött ki, a füst pedig már az egész lépcsőházat ellepte. Nikáék az életükért futottak a kilencedik emeletről – írta a Ripost.

„Pár napja történt, mégis egyre nehezebb vissza idézni, csak képek, hangok, és egy mindenemet átjáró rettegés... Három tűzoltóautó a házunk előtt, majd részleteket mellőzve, életünk leggyorsabb 9 emeletnyi rohanása következett. Kabát, konyharuha, ölemben kis Tobikám és versenyfutás az ismeretlenbe, legalább 8 emeletnyi tömény füstön át! Levegőd fogytán, sőt az is fájdalmas, amit venni próbálsz a füst miatt és a félelem, mert ki tudja hanyadik lépcső fordulónál sajnos elvesztettem az uralmat a gondolataim felett és talán pár másodpercre ott volt a mi van, ha nem sikerül. De tudtuk, hogy nem lehet megállni, elesni egy cél van a szabad levegő, kijutni ebből a borzalomból” – olvasható Nika bejegyzésében, aki kicsivel több, mint fél perc alatt ért ki szeretteivel a lépcsőházból.

Az énekesnő elárulta, folytak a könnyei, miután végre a szabad levegőn lehetett a családjával. Később kiderült, a tűz a második emeleten tört ki, az ott lakóknak pedig mindenük odaveszett...

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!