Bulvár-celeb

2021.03.31. 21:24

Pataky Attila összeomlott: zokogásban tört ki a tévéfelvételen

Pataky Attila máig nem dolgozta fel a 28 évvel ezelőtti tragédiát, amikor barátja és zenésztársa halálos balesetet szenvedett. Az EDDA frontembere nem tudta visszafogni feltörő érzelmeit.

Forrás: LifeTV

Fotó: Irtó András

Pataky Attila fájdalmas zokogásban tört ki a LifeTV, Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén. A legendás rocker akkor omlott össze, amikor a házigazda szóba hozta az 1993 július 10-én történt tragédiát – írja a Ripost.

Az EDDA frontembere felidézte azt a napot, amikor Kun Péter a zenekar fiatal gitárosa Velencén a 7-es főúton halálos kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett. Péter a barátnőjével aznap ünnepelte volna kapcsolatuk harmadik évfordulóját, ráadásul a lány négy hónapja hordta szíve alatt gyermeküket.

Barátok is voltak, nemcsak zenésztársak
Fotó: LifeTV

Pataky Attila a LifeTV-n péntek este adásba kerülő műsorban felidézte a rettenetes nap eseményeit, melyek a mai napig kísértik őt és nem is tudta visszatartani könnyeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!