Bulvár-celeb

2021.09.09. 07:39

Őszinte vallomás: naponta sír a kislánya miatt Mihalik Enikő

Másfél hónappal ezelőtt született meg Mihalik Enikő kislánya, és bár nagyon élvezi az anyaságot, az elmúlt hetekben szinte mindennap sírt. Egy ideje azonban nem csak a meghatódottságtól, mostanában az idegességtől is elerednek a könnyei.

Hungarian model Eniko Mihalik arrives on May 17, 2018 for the amfAR 25th Annual Cinema Against AIDS gala at the Hotel du Cap-Eden-Roc in Cap d'Antibes, southern France, during the 71th Cannes Film Festival. (Photo by ALBERTO PIZZOLI / AFP)

Forrás: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Fotó: AFP

Mihalik Enikő a Mesélj, Anyukám! podcastműsor vendégeként beszélt arról, miért sír mostanában rengeteget.

„Az éjszakák kegyetlenek tudnak lenni, amikor a baba mondjuk eltolja magát, nem akar szopizni, ő is sír, én is sírok, mert nem értem, hogy miért nem akar szopizni, és közben tudom, hogy miattunk a férjem sem tud aludni.”

„Amennyire szeretem a kislányomat és boldog vagyok, annyira nehéz is ez az egész. Az elmúlt hetekben nem volt még olyan nap, hogy ne sírtam volna el magam. Akár szoptatás közben is, otthon evés közben, a zuhany alatt, vagy a parkban, sétálás közben” – árulta el a modell a Bors cikke szerint.

Borítókép: Mihalik Enikő 2018-ban

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!