szívszorító

2021.10.01. 07:00

Charlie döbbenetes vallomása: évek óta gyászolja a feleségét

Több mint öt éve már annak, hogy Charlie Katika nélkül éli mindennapjait, 45 évet képtelenség elfelejteni.

Budapest, 2021. szeptember 17. Charlie (Horváth Károly) énekes interjút ad az MTI-nek egy budapesti kávézóban 2021. szeptember 17-én. Elõször fordul elõ, hogy a Tátrai Band és a Charlie Band egy este, egy színpadon lép fel. November 6-án a Budapest Sportarénában a Csak a zene van címû produkcióban a két csapat valamennyi nagy sikere elhangzik. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Fotó: Máthé Zoltán

Charlie csodás pályafutása során bejárta a világot, zenekarával rendkívül sikeres éveket töltött el külföldön ám szerelme, támasza nélkül nem érhetett volna el a csúcsra.

Az énekes sosem gondolt arra, hogy a határon túl telepedjen le családjával, még akkor sem amikor Norvégiában olyan élete volt amilyenre mindig is vágyott.

45 évig éltem együtt Katikámmal, neki köszönhetek sok mindent. Norvégiát nagyon megszerettük. Ott nincsenek szegények, jobban élnek az emberek és mindenki boldog. Más a mentalitás, az autóvezetés is más, és mosolyognak rád az emberek. A hideg idő pedig nem olyan, ahogyan azt elképzelik az emberek. A nyarak akár még szebbek is, mint itthon. Ha ott maradtunk volna, talán, még ma is élne Katikám.

- mondta a HOT! Magazin megkeresésére az előadó.

Az énekes azóta is rendszeresen látogatja kedvese sírját, saját bevallása szerint pedig még mindig nem tudta feldolgozni a történteket.

Még nem tudtam igazán feldolgozni. Minden héten kimegyek hozzá a temetőbe, megtisztítom a sírt, virágokat viszek és gyertyát gyújtok. Azért elboldogulok egyedül is, szeretek takarítani, főzőcskézni, a levesektől kezdve a krumplis tésztáig, főzelékig mindent elkészítek. Időként szobabiciklizem is. Az instrumentális zenét imádom, a saját dalaimat viszont soha nem hallgatom meg. Nem szeretek túl sokat beszélni magamról, a zene tart életben és a család. Egészséges szeretnék maradni, hogy lássam az unokámat, Eriket gimnazistaként.

- tette hozzá a Liszt Ferenc-díjas legenda a Bors szemléje szerint.

Borítókép: Charlie 2021 szeptemberében

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!