Vallomás

2022.02.02. 13:04

Berki Krisztián Kulcsár Edináról: Ekkor kerültünk közelebb egymáshoz

Berki Krisztián elmondása szerint ő és Kulcsár Edina évekkel ezelőtt egy barcelonai eseményen került közelebb egymáshoz.

Berki Krisztián 2017-ben lett jóban Kulcsár Edinával, most a hot!-nak mesélt a kapcsolatukról. „Abban az évben Barcelonában, a FIBO fitneszeseményen Edinával mindketten jelen voltunk egy kisebb csapat tagjaként. Akkor közelebb kerültünk egymáshoz, beszélgettünk sokat, elmondta, hogy énekes szeretne lenni, de a párja valamiért nem figyelt rá ebben a tekintetben.

Edina által lett ismert ember Csuti, a férje segíthette volna, hogy énekesnő váljon belőle. Egy kapcsolat sikere csak azon múlik, hogy mennyire kedves az ember a párjához, mennyire figyel a másikra. Sajnálom, hogy ők ketten szétmentek, de sok sikert kívánok a zenei karrierhez” – mesélte Berki az Origo szemléje szerint.

FORRÁS: FACEBOOK/KRISZTIAN BERKI #ABERKI

Ez a 2017-es esemény az, amiről számos pletyka kering, mivel Berki Krisztián akkori párja, Hódi Pamela azokban a napokban jelentette be, hogy külön utakon folytatják, és a lap szerint akkoriban Csuti is különköltözött Edinától.

Természetesen még sem házasságkötés, sem pedig gyermek nem volt a képben a most éppen válófélben lévő párnál – ahogy mondani szokás, „szakításban voltak” –, így minden megengedett lehetett a felek számára. Állítólag ekkor hangolódott egymásra annyira Krisztián és Edina, hogy gyengéd szálak is fűzték őket egymáshoz. 

„A múltam okkal nincs benne a jövőmben” – reagált erre Berki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!