Kemény szavak

2022.02.12. 08:35

„Egy kicsit magadba kéne szállni” - bizarr kommentek Szabó Zsófi szerelmes postja alatt

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatát sokan nem nézik jó szemmel, és ennek rendszeresen hangot is adnak.

Szabó Zsófi és Shane Tusup között egyre erősebb a kötelék. A szerelmesek már egy közös lovat is vettek, akinek a Next Diamond nevet adták. Zsófi és Shane rengeteg időt töltenek együtt, és tagadhatatlanul fülig egymásba vannak zúgva – írja a Ripost.

Bár a rajongók nagy része örül a sztárok boldogságának, akadnak, akik aggódnak Zsófiért, és Shane-t a Hosszú Katinkával való válása miatt rosszul ítélik meg. A napokban a műsorvezető megmutatta követőinek, milyen cuki, cetlire írt szerelmes üzenetet hagyott neki Shane.

Ugyan a fotót több mint 2500-an kedvelték, akadt olyan kommentelő, aki óva intette Zsófit, sőt, még a műsorvezető kisfiát is belefogalmazta mondandójába.

"Zsófi, egy kicsit magadba kéne szállni, mert ha tudod, persze tudod, hogy ki az, akivel most kavarsz, akkor tudod, hogy Katinkát is otthagyta egy idő után. Az Interpolnak vannak adatai, egy szélhámos, nem szeretném, hogyha Gyula bátyámnak a féltve őrzött gyönyörű lánya még egyszer negatívan jönne ki ebből. Rajtad tartom a szemem, és hidd el, tudni fogom, hogy mit kell csinálni. Puszika, gondolj a fiadra" – írta az aggódó hozzászóló Zsófi bejegyzése alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!