Bulvár-celeb

2022.10.28. 09:32

Teljesen megváltozott Vastag Csaba élete

Vastag Csaba bombaformában van és a lelki egyensúlyát is megtalálta. Mondhatni 180 fokos fordulatot vett az élete, és mindezt szerelmének, Evelinnek köszönheti. Vége a féktelen bulizásnak, az énekes számára ma már a családdal és a szerelmével töltött minőségi idő a fontosabb.

Fotó: Szabolcs László

A negyvenéves énekes szerda este vehette át a Just Clear Awards díjátadó gálán az év legfittebb férfi előadójának járó elismerést. Nem véletlenül, hiszen Csaba látványos változáson ment keresztül az elmúlt egy évben. Ezt az eredményt pedig fiatal menyasszonyának, Evelinnek köszönheti, aki minden értelemben jó útra terelte őt.

„Száz embernek is eleget buliztam”

Valójában a tudatos életmódváltásról a megismerkedésünk óta beszélhetünk. De ez sem leginkább a fittségről szól, inkább a fittség elrontására szolgáló dolgok és tevékenységek elhagyásáról, ha diplomatikusan akarok fogalmazni – kezdte lapunknak Csaba, aki ma már nem a szórakozóhelyeket járja egy-egy koncert után, hanem siet haza, hogy szerelmével bekuckózhasson.

„Lényegében nem járunk el bulizni. A magam részéről szerintem meg is elégeltem a szórakozást. Most nem azzal foglalkozom, hogy leigyam magam a sárga földig. Inkább egymásnak és a családunknak szenteljük az időnket. Volt olyan korszaka az életemnek, amit nagyon nem lehetett higgadtnak nevezni.

Mondjuk úgy, hogy annyit szórakoztam, amennyi száz másik embernek is elég lett volna.

Evelin mellett lenyugodtam. Ő az, aki az energiáimat más irányba fordította és áthelyezte bennem a prioritásokat” – mondta kedvesét ölelve a negyvenéves énekes.

„Megedződtem mellette”

Evelin nem tagadja, hogy kicsit tartott Csabától, amikor elkezdett neki udvarolni, de mára minden kételye eloszlott.

– Eleinte nagyon furcsa volt nekem mindaz, ami Csabit körülveszi és nehezen is szoktam hozzá. De lassan egy éve együtt vagyunk és megedződtem mellette. Nagyon várom az életünk összes hátralévő részét – mesélte a Borsnak a fiatal lány, aki kisebb csodát tett az énekes finoman szólva vehemens rajongótáborával is, hiszen a főként csajokból álló funok eddig szinte hajtóvadászatot indítottak mindenki ellen, akivel kedvencüknek „dolga” akadt. Erről Csaba mesélt munkatársunknak a gálán.

„Mellette váltam felnőtt nővé”

– Evelin a várakozásokkal és a hiedelmekkel ellentétben nagyon jó kapcsolatot ápol a rajongótáborom tagjaival, aminek ugye a hetven százaléka hölgy. Sőt, ő talán még jobb fej is velük, mint én. Barátságokat ápol és minden fórumon tartja velük a kapcsolatot, ami szerintem példaértékű – kacsintott össze szerelmével Vastag Csaba.

Természetesen nemcsak Evelin hozott komoly változásokat az énekes életébe, de ez fordítva is így van. A fiatal lány, azt mondja, Csaba mellett vált éretten gondolkodó, felnőtt nővé.

 –Rengeteget változtam, mióta együtt vagyunk Csabival. A közeli barátaim is elmondják, hogy 180 fokos fordulatot vettem, már nem vagyok meggondolatlan. Látják, hogy révbe értem. Nem az a bohókás lány vagyok, aki eddig, hanem sokkal tudatosabb. Döntésképesebb tudok lenni azáltal, hogy ilyen érett férfi van mellettem – nyilatkozta Evelin a Borsnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában