Bulvár-celeb

2023.02.03. 04:05

Hosszabb viszonya is volt Kucsera Gábornak: kiderült, hogy kivel

Tíz év után válnak. Egyre világosabb, hogy miért.

Forrás: Ripost

Fotó: Czerkl Gábor

Kijelenthetjük, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina bejelentése, miszerint válnak, alaposan felkavarta az állóvizet, annak ellenére, hogy egy ideje lehetett sejteni, nincs minden rendben köztük. Azt sosem tagadták, hogy a házasságuk egy hullámvasúthoz hasonlít leginkább, a gondok pedig az ismertséggel együtt jöttek, ezért inkább tudatosan a háttérbe húzódtak. 

 

Feltehetően az sem tett jót az egykori szerelmesek kapcsolatának, hogy több helyen is olvasni lehetett arról: Kucsera szemet vetett egy csinos, ismert nőre, akivel a TV2 sikerműsorának forgatásán melegedhettek össze 

 

– írja a Ripost. 

Mivel Szabina a legfrissebb interjújában nem titkolta, volt megcsalás is az elmúlt tíz évben, így újra felröppentek a találgatások, hogy vajon kivel léphetett félre a világbajnok kajakos...

Ismert nőkkel hozták szóba

Szabina nyers őszinteséggel vallott élete talán legnehezebb időszakáról, amelyben kifejtette azt is, hogy bizony voltak kikacsintgatások a kapcsolatukban.

Nem szépítem, volt megcsalás is

– nyilatkozta a kézilabdázó, aki pár hónapja az egyik magazinnak azokról a pletykákról is kifejtette a véleményét, amelyek arról szóltak, hogy férje összeszűrhette a levet a 27 éves Sydney van den Bosch-sal a Farm VIP forgatásán. Szabina akkor úgy fogalmazott, inkább reakcióra sem méltatja a feltételezést...

„Elég sok mindent tudok a férjemről – hogy mit, azt megtartom magamnak –, mindent megbeszélünk. Amikor ezt a hírt hallottam, reakcióra se méltattam, nem hívtam fel Gábort, hogy kérdőre vonjam. Nem ez volt az első alkalom, hogy hasonló hír röppent fel.

 

Ilyenkor összefogunk, és kitaláljuk a megoldást. Négyszemközt átbeszéljük, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé sérüljön a kapcsolatunk a külvilágból érkező támadások hatására” 

 

– mondta akkoriban Szabina, amire a férjének is ugyanez volt a reakciója.

„Ezt a pletykát magyarázatra sem méltatom. Annyi mindenkivel összehoztak már, hogy csak kuncogni tudok az ilyen kitalált, kattintásvadász híreken” – nyilatkozott szűkszavúan a kajakos, ám a közvéleményt valamiért egyikük sem győzte meg, főként így utólag. A sztárpár válásával kapcsolatos kommentekben rendre szembetalálkozunk Sydney nevével, de nem ő az egyetlen...

A Ripost szerint Kucsera életében fontos szerepet játszott Sári Évi, ugyanis miután a kajakos először szakított Tápai Szabinával 2009-ben, összejött az énekesnővel, akivel boldogabbak voltak, mint valaha. Pletykák szerint már a gyermekvállalást tervezték, mikor Gábor 2012-ben hirtelen visszatért kézilabdázó szerelméhez... Ám nem ez az egyetlen érdekesség, 2008-ban, az első szakításuk előtt, amikor még bőven egy párt alkottak, Kucsera Gábort szóba hozták Liptai Claudiával is. A sztárkajakos akkor került a képbe, amikor a műsorvezető 2008-ban 40 napot töltött Afrikában a Sztárok a fejükre estek című kalandshow forgatásán, ám azt tagadták, hogy bármi történt volna köztük.

A Blikk nem írta le a szerető nevét, csak annyit közöltek, hogy 

volt egy hosszabb viszonya a házassága idején. Egy ismert, ráadásul férjezett modellel, akit sokan a tévéből ismerhetnek.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában