Bulvár-celeb

2023.06.11. 05:05

Tenki Réka így mondta el Csányi Sándornak, hogy babát várnak

Vannak felejthetetlen pillanatok az életben.

Forrás: Ripost

Tenki Réka volt az egyik vendége a WMN Nyílt lapokkal című műsorának. Ez egy rendhagyó kártyaparti az Örkény István Színház művészeivel, akik nézői kérdésekre válaszolnak.

Az egyik kérdés az volt, hogy mi a legromantikusabb dolog, amit a színészek megtettek valakiért. Novkov Máté a lánykérést említette, amit alaposan megtervezett, Tenki Réka pedig elmesélte, hogyan tudatta Csányi Sándorral, hogy kisbabájuk lesz.

 

"Egyszer próbáltam romantikus lenni Sanyival, amikor megtudtam, hogy kisbabánk lesz. Nagyon izgultam, és megvettem neki a kedvenc pálinkáját, kiraktam az asztalra, és akkor odaraktam a tesztet, és elbújtam a kanapé mögé, mert közben féltem, hogy fog reagálni. És megjött előadás után, és ez van, hogy: 'Jaj, de édes vagy!' Édes?! Mi az, hogy édes, hogy lehet erre azt mondani, hogy édes??? És kiderült, hogy a tesztet nem vette észre, csak a pálinkát!" 

 

- mesélte Réka, aki ezek után felhívta a férje figyelmét arra, hogy valami más is van az asztalon. Csányi aztán csak annyit reagált, hogy: "Jaaa, jaaaa, na, igyunk egyet!', de természetesen nagyon boldog volt.

A színésznő viccesen megjegyezte: nem ajánlja nőtársainak, hogy a pia mellé bármilyen fontos dolgot tegyenek az asztalra. A második gyereknél már rutinosabb volt, akkor már kihagyta az italt - írja a life.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!