Évforduló

2023.07.16. 22:00

Béres Anett legszívesebben kitörölné az elmúlt évet

Egy évvel az ominózus és majdnem végzetes teaszeánsz után Anett már túl van a nehezén. Azt mondja, levonta a szükséges konzekvenciákat, új fejezetet nyitott.

MW

Kitálalt az érzéseiről az évfordulón

Forrás: Béres Anett Instagram-oldala

A volt villalakó, a gyönyörű szőkeség, Béres Anett szó szerint kétszer ünnepelte a születésnapját: egyrészt a tényleges világrajövetele napját és az újjászületéséét is a hírhedt teaszeánsz után, amin Sáfrány Emesével vett részt, és ami sokkal rosszabbul is végződhetett volna – írja a Ripost.  

Nehéz éven vagyok túl. Nem is kifejezés ez. Az egész olyan, mintha tegnap történt volna. A munkamániás lányból egy másik ember lettem: három munkahelyem volt a balesetem előtt, és imádtam a munkám, nem hiszem, hogy le bírtam volna állni a veszett tempóval, ha mindez nem történik velem. Ha most belegondolok, nem tudtam örülni az életemben az apró dolgoknak annak előtte, sőt, depis voltam, ha valami kisebb rossz dolog ért. Azt hiszem, ma már sokkal jobban tudok fókuszálni a jóra, mint előtte

– mesélte VV Anett a horrorsztorija utáni érzéseit.  

A szőke szépségnek teljesen megváltozott az élete, s nem titkolja, hogy ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét.

Szívesen kiradíroznám az elmúlt egy évem! Ám mégis, miután nem lehet, próbálom megtalálni benne azt, ami mégiscsak utólag is jó benne: például édesanyáméknál megint kicsit kislánynak érezhettem magam. A családi házunkban lábadoztam, csak feküdni tudtam, anyuék ápoltak. S bár mindig jó volt a kapcsolatunk, most talán még erősebb lett az állapotom miatt

– fogalmazta meg Anett, aki több hónapnyi rehabilitáción és műtétek sorozatán van túl. 

Mint mondta, a szörnyű balesete után a kórházban döbbent rá, hogy milyen szerencsés, hogy életben maradt. A rajongói, a családja, a barátai támogatták a felépülésben, fizikálisan és lelkileg is.  

Az egykori valóságshow-szereplő levonta a konzekvenciát. 

Le tudtam zárni a régi életem, új fejezetet nyitottam

– fogalmazott titokzatosan Anett, aki továbbra is rengeteg kezelésre jár, hiszen a gerince még sokáig fájni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában