Bulvár-celeb

2023.08.26. 08:29

Hűha! Begyorsultak az események, Csuti és kedvese valamire készül

Az üzletember egyre többet jár Bianka családjához, komoly szándékai lehetnek.

MW

Forrás: Instagram

Amikor Csuti megismerkedett Sudár Biankával és érezte, hogy ez akár még komoly kapcsolat is lehet, elhatározta: lassan fognak haladni. Az üzletember és gyönyörű párja közel egy éve vannak együtt, és nemrég együtt utaztak romatikázni Párizsba. Csuti imád utazni, a párjával még kapcsolatuk elején Dominikára repültek, ami – ahogy akkor fogalmazott – vízválasztó volt. Azóta pedig szépen lassan lépi a szinteket a kapcsolatuk, és most már szinte mindent együtt csinálnak - írja a Bors cikkében. 

"Bianka nagy vágya volt eljutni Párizsba, én meg boldogan utazom vele bárhová" – mesélte akkor Csuti. 

Mindig jót tesz az embernek, ha kiszakad a napi rutinból, a munkából, kell a feltöltődés! Éppen ezért én például szívesen megyek le Bándra Bius szüleihez, péntek este, akár úgy is, hogy ő szombaton suliban van. Nagyon jóban vagyok a szüleivel és a testvérével is, mindig feltöltődve jövök onnan vissza Budapestre. Párizs meg nyilván a maga romantikájával maga volt a csoda! Minden nevezetességet megnéztünk, nagyokat, napi húsz kilométereket sétáltunk.

A TV2 műsorvezetője és Sudár Bianka már össze is költöztek. 

"Amikor összejöttünk, megfogadtam, hogy mindent csak szép lassan csinálunk, nem sietünk el semmit. Tartottuk is magunkat ehhez, fél évig szinte közös képet sem raktunk ki. A dominikai utazás tényleg vízválasztó volt, de nálunk ez nagyon jól sült el, nagyon passzolunk, szeretjük és támogatjuk egymást. Ez nem azt jelenti, hogy nálunk sosincs vita vagy nézeteltérés. Dehogy nincs! Mi is szoktunk vitatkozni és szerintem teljesen normális, hogy vannak dolgok, amikben nem ugyanaz a véleményünk. De azért is működik ilyen jól a kapcsolatunk, mert mindent meg tudunk beszélni és elfogadjuk a másik véleményét!"

Csutit arról kérdezte a Bors a közelgő évfordulóval kapcsolatban: ha ilyen stabil a kapcsolat, mi a következő lépés, elvált emberként mit gondol a házasságról.

A házasság intézményében nem csalódtam, az szép és szent dolog. Isten színe előtt örök hűséget esküdni egymásnak, az a családnak is fontos. Biussal mostanra nagyon komoly és stabil lett a kapcsolatunk, együtt fekszünk, együtt kelünk, szinte mindent együtt csinálunk. Ha ilyen jól haladnak a dolgok, még szintet is léphet a kapcsolatunk 

- nyilatkozta Csuti. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában