Bulvár-celeb

2023.12.09. 13:50

Az igazi hősök köztünk élnek: rengeteg családot támogatott már Péter (videó)

Néhány kedves cselekedet életeket változtathat meg – a hatalmas szívű Peti jól tudja ezt, rá mindenki számíthat.

MW

Néhány kedves cselekedet életeket változtathat meg (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Másfél éve kezdődött minden, amikor Pétert megkereste egy hátrányos helyzetű család, segítséget kért tőle. Azóta a férfi napjainak szerves részévé vált a rászorulók segítése. 

Mára felsorolni is nehéz lenne, mennyi családnál járt már, és segített rajtuk.

A jószívű férfi a mai napig kristálytisztán emlékszik rá, amikor egy évvel és három hónappal ezelőtt megkereste őt a TikTokon keresztül egy nehéz helyzetben lévő székesfehérvári család, akik élelmiszert szerettek volna kérni. Péter ekkor a Pizza King oldalának tartalmait készítette – írja a Metropol.

Amikor megkeresett a család, úgy gondoltam, viszek nekik élelmiszert, hiszen nagy szükségük volt rá. Bevásároltam, autóba ültem és elvittem nekik. Hihetetlenül jó érzés volt segíteni nekik

– emlékszik vissza Péter, akinek a lelkét annyira megérintette a sorsuk, hogy azóta is tartja velük a kapcsolatot, és a család már barátként tekint rá.

A jószándékú cselekedetről készített egy videót, amelyet megosztott a világhálón. Azóta rengeteg megkeresés érkezik hozzá, és igyekszik segíteni, akin csak tud. Tisztában van azonban vele, hogy nem tudja mindenki kérését teljesíteni. Elsődleges szempont számára, hogy ahol gyermek van, oda megy először, nekik visz élelmiszert, mert nem tudja elnézni, ha egy gyermek éhezik. 

Péter saját TikTok-oldalt hozott létre peti489 néven, ahol a profilképe egy mamut, ami Paár Peti óriási szívét szimbolizálja. Célja, hogy minél több embernek segítsen. 

@peti489 [email protected] erre az email cimre irjatok ha valami bánatotok van. Irjátok meg hogy mi történt. Név cim telefonszám és hogy miben kellene a segítségem! Nem igérek semmit mert nagyon sokan keresnek meg de igy legalább mindenki egy helyen lesz nem tüntök el…#segitseg#petisegitseg#szeretet ♬ Very Sad - Enchan

Először saját pénzből finanszírozta minden kiadását, még a családoknak vásárolt élelmiszereket is, azonban 

a kezdeményezése annyira népszerű lett, hogy rengetegen mellé álltak és támogatják adományokkal és más segítségekkel a munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában