Bulvár-celeb

2024.02.26. 12:45

Hoppá! Eltűnt Vajna Timi budai luxusvillájának hirdetése

Minden jel szerint Vajna Timi 403 négyzetméteres vityillója gazdára talált.

MW

Vajna Timit már nem is tudnánk elképzelni egy egyszerű kis lakásban

Forrás: Instagram

Andy Vajna özvegye tavaly októberben hirdette meg 1,3 milliárd forintért a minden luxussal ellátott villát, és most úgy tűnik, már el is adta.

Nagyon felháborodtak  Vajna Timi követői, miután korlátozott ideig elérhető Instagram-történeteiből kiderült, hogy árulni kezdte a II. kerületi ingatlant. Az emberek nem is a fényűzés miatt akadtak ki, hanem azért, mert azt hitték, az üzletasszony Andy Vajnával közös otthonát dobta piacra.

Elkelt volna az álomház?

Ezt a félreértést az özvegy gyorsan tisztázta,  leírva, hogy ez nem az Andy Vajnával közös otthonuk volt, ezt már ő maga vásárolta 2020-ban.

Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új

– írta Timi a mesébe illő házról.

Az öt hónapja meghirdetett villa csodás környezetben, egy 1262 négyzetméteres telken található, az alapterülete 403 négyzetméter. Most úgy tűnik, hogy máris kopogtatott egy tehetős új tulajdonos. Az ingatlanhirdetés ugyanis szőrén-szálán eltűnt a portálról. Tehát Timi vagy meggondolta magát – ami nem valószínű –, vagy valaki lecsapott a nem mindennapi ajánlatra – írja cikkében a Bors. 

Vajna Timi már nem Vajna

Andy Vajna özvegye az egész világot meglepte tavaly decemberi bejelentésével, mely szerint Los Angeles homokos tengerpartján kimondta a boldogító igent kedvesének, Ráthonyi Zoltánnak, és megannyi viszontagság után ismét belevágnak a babaprojektbe.

2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is... Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. (...) Úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább... de mégsem tehetem, és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez

– írta akkor Timi az Instagramon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában