Bulvár-celeb

2024.02.29. 12:15

Itt a nap híre! Kulcsár Edina újra babát vár

Hetek óta megy a találgatás, most itt a bejelentés: Kulcsár Edináéknál érkezik a következő gyerek.

Kulcsár Edinának és Varga Márknak a második közös gyereke érkezik

Forrás: Instagram

Kulcsár Edináéknál jön a következő baba. Az Origo szerint az egykori szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, és kisfiút hord a szíve alatt.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet – mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés – után a zenész felcsigázta a kedélyeket:

„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” – kérdezte sejtelmesen.

A kérdésre nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina három hónapos terhes, és kisfiút várnak.

„Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled” – vallotta be a rapper, aki nagyon várja már a kisfia érkezését.

Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában