Bulvár-celeb

2024.02.11. 20:00

Rettentően kiakadt egy rosszakarója miatt Stana Alexandra

Valaki folyamatosan feljelenti a táncosnőt.

MW

Nem mindig van kedve mosolyogni Stana Alexandrának

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Stana Alexandra Nagyváradon született, ahol édesanyja koreográfusként és a tornászok balettmestereként dolgozott. Szertornászokkal kezdett edzeni, majd családja Budapestre költözött. 

A versenytánc után egy évet Markó Iván társulatánál töltött, később a Táncművészeti Egyetemen szerzett BA-diplomát, a tévénézők leginkább  a TV2-n nagy sikerrel futó Dancing with the Starsból ismerik.

Most ismét a fókuszba került, ugyanis néhány hete azt találgatják az emberek, vajon a barátságnál több van-e Stana Alexandra és Marics Peti között.

Forrás:  Instagram

 A táncosnő nemrég szakított Meggyes Dáviddal, akivel már a családalapításon is gondolkodtak, többen is úgy gondolják, hogy ehhez az énekesnek is köze lehet. Eddig mind a ketten tagadták, hogy vonzódnak egymáshoz, de rengeteg időt töltenek együtt a Dancing with the Stars óta. 

Alexandra a napokban komoly bosszúságról számolt be a közösségi oldalán, ugyanis van egy internetező, aki minden egyes posztját feljelenti az Instagramnál, mintha azok valamilyen (vallási, szexuális) okból, netán rasszista tartalom miatt kifogásolhatók lennének. A táncosnő persze vigyáz arra, mit posztol, de így is gondot okoz neki az ismeretlen rosszakaró - írja az Origo.

Forrás: Instagram

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában