Bulvár-celeb

2024.02.25. 14:15

Szörnyű, ami Görög Zitával történt

A modell külföldi utazása fordult rémálomba.

Forrás: Instagram

Felháborodottan mesélt a szürreális esetről Görög Zita, aki Londonba foglalt egy szállást, amiről csak akkor derültek ki furcsa dolgok, amikor odaérkezett a helyszínre.

Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal, és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet hogy el fogom bukni.

Kérdeztem van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva" 

- mesélte Görög Zita, akitől akkor kért készpénzben foglalót a szállásadó, amikor odaért a megadott címre, annak ellenére, hogy ezt előre nem közölte vele senki.

Görög Zita távozása sem sikerült zökkenőmentesre, érezte, hogy a szállásadó furcsán viselkedik, ekkor derült fény a döbbenetes dologra, hogy végig megfigyelték őket kamerán, ugyanis az egész apartmanban rejtett kamerák vannak felszerelve.

Kapucsengőn felszólt a tulaj, hogy akkor menjünk le a cuccokkal és odaadja a foglalót. Én csodálkoztam.

Lementünk a gyerekekkel, odaadja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?” - emlékezett vissza a modell a történtekre, mert nagyon furcsának találta, hogy miért nem néz körül a szállásadó, mielőtt visszaadja a foglalót, amit az esetlegesen keletkező károkra kért el az elején - írja a Blikk.

Görög Zita elmondása szerint nem kapott választ a kérdésére, de 

ekkor már mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy kamerák voltak a lakásban, és a szállásadó végig szemmel tartotta őt és a három kamasz gyereket. A modell azt mondta, hogy ez volt az a pillanat, amikor megfogadta, hogy soha többé nem foglal szállást ezen a bizonyos felületen keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában