Bulvár-celeb

2024.04.22. 10:55

Pásztor Erzsi elmondta, miért vált el

21 évig tartott a házassága, Pásztor Erzsi döntött úgy, hogy nem bírja tovább.

Forrás: life.hu

A színésznő férje, Holl István szenvedélybeteg volt, ez vezetett végül a válásukig.
"Sajnos az alkohol megkeserítette az életünket. El is váltunk 21 év után. Nem lehetett ezen segíteni. Megtette Ruttkay Éva, elvittem a segítségével elvonókúrára, aztán miután kijött, ott folytatta, ahol abbahagyta. Így én kiléptem ebből a házasságból " - idézte fel a több évtizeddel ezelőtt történteket a színésznő,
"Az utolsó időkben a Bánk bánt játszottuk, én Gertrudis királynét, ő pedig magát Bánk bánt.

Az egész műszak ott állt és azon izgult, hogy leszúr engem igaziból, vagy csak úgy csinál, mintha leszúrna.

Gondolták, mi történhet, ha az italtól bepörög. Pedig jóban voltunk. Van egy olyan fotóm, amin kéz a kézben megyünk a válóperről be a színházba. Ő nem akart elválni. Neki semmi gondja nem volt, főztem, mostam, vezettem a háztartást, a gyereket elláttam. De soha nem volt goromba, durva, csak nem lehetett elviselni" – mesélte Pásztor Erzsi, aki mindettől függetlenül kihangsúlyozta, nagyon jó színész volt férje, az alkohol volt az, ami tönkretett mindent körülöttük.

Pásztor Erzsi attól függetlenül, hogy soha nem emelgette a poharat, rengeteg olyan szerepet játszott, ahol finoman fogalmazva is, de illuminált személy bőrébe kellett bújnia. Az alkoholisták életéhez gyakran párosul agresszivitás, azonban a művésznő férjére ez soha nem volt jellemző.

Nem randalírozott. Leült, és törte a fejét, mint egy nagy világmegváltó. Én olyankor már ott sem voltam, mert megőrültem tőle, nem bírtam elviselni. Ezért váltunk el. Elintéztem, el is ment elvonókúrára, a legjobb helyekre küldtem. Aztán megtudtam, hogy az alkoholizmust abba lehet hagyni, de a vágy megmarad egy életen át" – mesélte, és hozzátette, sok időre volt szüksége, mire sikerült túllépnie férjén.

Amikor elváltunk, akkor nem tudtam elképzelni nélküle az életemet.

Soha nem volt durva, inkább azt kiabálta az utcán, hogy „szeret engem”. Ordított. Egyszer annyira nevettem ezen egy premier után, hogy le kellett ülnöm a járda szélére. Az kiabálta: „Édesem, én annyira szeretlek, mint madár az ágon”. Lerogytam, pedig soha életemben nem ittam. Arra gondoltam, ha valaki meglátna, azt mondaná, hogy én vagyok részeg" – idézte fel nevetve a sok évtizedes történetet, majd hozzátette, azóta sem bírja elviselni az ittas embereket, és nagy ívben el is kerüli őket - írja a Bors.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában