Bulvár-celeb

2024.05.25. 05:05

Így készül a gyereknapra Hajdú Péter

Hajdú Péter igazán figyelmes apuka, és alig várja a gyereknapot.

MW

Fotó: Szabolcs László / hot!

Hajdú Péter háromgyermekes apukaként nagyon készül a gyereknapra. Két nagyobb gyermeke, Noncsi és Dávid a műsorvezető korábbi házasságából születtek, Láng Eszterrel közös kisfia, Domi pedig már kétéves, és alig várja a gyereknapot.

Hajdú Péter és Láng Eszter a hot!-nak elmondta, mindent megtesznek, hogy Dominak boldog és egészséges élete legyen. 

Hajdú Péter és Láng Eszter nagyon készülnek a gyereknapra
Fotó: Szabolcs László / hot!

Így készül a gyereknapra Hajdú Péter

"Úgy alakítjuk a napjainkat, hogy Domi élete tele legyen programokkal. Miután elhozzuk a bölcsiből, délután mindennap elvisszük valahova, ahol jól érzi magát. Nagyon élvezi, ha közösségben vagy játszótéren lehet. Nálunk mindennap gyereknap van! Viszont most egy különlegesebb programmal készülünk: mivel imádja az állatokat, szafariparkba szeretnénk elvinni" – nyilatkozta a magazinnak az édesanya.

Hajdú Péter hozzátette, természetesen Noncsinak és Dávidnak is készül ajándékkal gyereknapra, mindhármuknak kitalált valamit.

"Dominak a legkönnyebb, mert bolondul a kis autókért. Noncsinál és Dávidnál viszont már nagyon kreatívnak kell lennem, hogy kitaláljam, minek örülnének a legjobban. Az az érdekes, hogy nemrég lettem negyvenkilenc éves, mégis a mai napig jólesik, hogy édesanyám felköszönt ezen a napon. Szerintem az ember addig gyerek, amíg élnek a szülei."

Hajdú Péter arról is beszélt, hogy nem tartja magát szigorú szülőnek, de ha a gyermekeire bármilyen veszély leselkedik, akkor már erélyesebb. Mióta pedig Domi megszületett, szentimentálisabb és lelkisebb is lett.

"Minden nélküle eltöltött óra elvesztegetett idő számomra" – tette hozzá Hajdú Péter a Bors szemléje szerint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!