lehetőség

2019.08.12. 21:54

Különleges ösztöndíjban részesülhetnek a V4 startupjai

A program célja, hogy a régió tehetségei együtt fejlődjenek, és már sikereik elején ismerjék meg egymást, erősödjön kötődésük a régióhoz. A program során a térség legjobb szakemberei közreműködnek a csapatok fejlesztésében.

Ismét megnyílt a jelentkezési lehetőség a V4 Startup Force ösztöndíjprogramra, amely a visegrádi régió nagyvállalatait és startupjait köti össze.

Az ösztöndíjprogram a magyar Design Terminal vezetésével és partnerei, a cseh UP21, a lengyel ReaktorWarsaw és a szlovák CAMPUS közreműködésével valósul meg.

Jelentkezni szeptember 25-ig lehet a program honlapján, ahol a részvétel feltételei és a programhoz kapcsolódó technikai információk is megtalálhatók.

A startupok a visegrádi térség piacvezető telekommunikációs, energetikai, informatikai nagyvállalataival, bankjaival és inkubátoraival találkozhatnak.

A program november 4-én Budapesten indul egyhetes vállalkozásfejlesztési képzéssel, amelyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!