duplán jótékony

2021.01.25. 14:25

Adománnyal segíti az Ökumenikus Segélyszervezetet a Meditop Gyógyszeripari Kft.

Az étrend-kiegészítőből a gyártó adományaként elsők között részesülnek a segélyszervezet frontvonalban dolgozó munkatársai.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére, illetve a Magyar Gyógyszerész Kamara szakmai támogatásával fejlesztette ki Co-VIT multivitamin étrend-kiegészítő filmtablettáját a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. A gyártó mai napon 400 dobozzal adományozott az új étrend-kiegészítőből az Ökumenikus Segélyszervezetnek, hogy így segítse a karitatív szervezet „frontvonalban” dolgozó munkatársait, illetve a segélyszervezet által működtetett idősek otthonának lakóit.

A napokban forgalomba került vitaminkészítmény duplán jótékony: a gyártó minden doboz eladása után támogatja a Segélyszervezet munkáját.

Az együttműködést bemutató sajtóesemény házigazdája Kovács Koko István, olimpiai bajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete volt. A vitaminkészítmény fejlesztésének előzményeiről Dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke, a vitaminpótlás fontosságáról pedig Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke beszélt. A vitaminadományt Dr. Ács Zoltán és Dr. Greskovits Dávid, a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. ügyvezető igazgatói adták át a karitatív szervezet budapesti központjában. Dr. Ács Zoltán köszöntőjében elmondta: a járványhelyzetben a termékfejlesztés mellett magyar vállalatként kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is, melyre most még nagyobb szükség van. Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója az adományt megköszönve méltatta a MEDITOP elkötelezettségét, mellyel már egy évtizede töretlenül segítik a segélyszervezetet. Az elnök-igazgató kiemelte: a MEDITOP szerepvállalása a teljes hazai gyógyszeripar viszonylatában kiemelkedő és példaértékű, amit a most induló, termékhez kötött adományozási akció is bizonyít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!