Megosztod?

2023.10.01. 07:30

Akár TikTok-videót is készíthetnek a fiatalok a NAV kreatív pályázatára

Kreatív pályázatot hirdet 10–23 éves fiataloknak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A Megosztod? című pályázatra adózási témájú alkotásokat várnak – írja az MTI.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A NAV szerdai közleményében azt írták,

a több mint kétmillió forintos összdíjazású pályázatra a képregénytől a TikTok-videón keresztül a mobilappig, szinte bármilyen, adózási témájú kreatív alkotás beküldhető.

A 10–23 évesek november 30-ig pályázhatnak. A hagyományos technikák – rajz, festmény, kollázs, képregény – mellett digitális műveket is vár a NAV. Így feldolgozható a téma videóban, rajzfilmben, TikTok-videóban, Instagram-storyban, de az igazi „kockák” mobilappot vagy online játékot is tervezhetnek.

Az eredményhirdetés december 14-én lesz, a zsűriben a NAV vezetői és kommunikációs csapata mellett egy népszerű youtuber is helyet kapott.

A kategóriák legjobbjaira értékes, műszaki és médiaeszközökre váltható vásárlási utalványok várnak, de az az iskola is komoly díjra számíthat, ahonnan a legtöbben pályáznak.

A pályázat valamennyi részlete megtalálható a www.adotudatossagipalyazat.hu honlapon, illetve a NAV Facebook-, Instagram- és TikTok-oldalán is ismertette a NAV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában