Tragédia

2022.04.15. 22:50

Felismerhetetlen roncsok: egy halott, több sérült az M5-ösön történt balesetben

Címkék#baleset

Egy 59 éves budapesti férfi a leállósávban álló személyautónak ütközött.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kakucs térségében közlekedett személygépkocsijával egy 59 éves budapesti férfi, amikor egy, a leállósávban álló személyautónak ütközött pénteken késő este.

Összeroncsolódott személygépkocsik az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kakucs térségében, ahol egy 59 éves budapesti férfi gépjárműjével a leállósávban álló személyautónak ütközött 2022. április 15-én
Forrás: MTI / Mihádák Zoltán

A mentősök hiába küzdöttek a férfi életéért, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A BalesetInfo fontos részleteket tudott meg az életet követelő balesetről. Információik szerint a Mercedesben ülő három felnőtt, valamint két (három- és ötéves) kislány közül valakinek pisilnie kellett, ezért álltak félre, vészvillogóval. 

Amikor a kocsiból az egyik felnőtt és egy gyermek kiszállt, hátulról a járműbe csapódott lassítás nélkül a Ford, melynek sofőrje nem használta a biztonsági övét. 

Az álló járműben utazók közül hárman könnyebb, illetve ketten súlyos sérülést szenvedtek, őket a mentősök kórházba vitték - olvasható a rendőrségi közleményben.

Borítókép: MTI / Mihádák Zoltán

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!