Menthetetlen volt a sofőr

2022.04.07. 10:22

Újabb halálos vonatbaleset: tehervonat és egy személygépkocsi ütközött

Csütörtökön hajnalban halálos közlekedési baleset történt Sárváron, a Tilosalja utcánál. Egy személyautó vezetője a vasúti átjáró tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba, ahol ütközött egy érkező tehervonattal.

2022. április 7-én, 4 óra 19 perckor egy személygépkocsi ütközött össze Sárváron, az Ipartelep utcánál lévő vasúti átjáróban egy Rajka felől Celldömölk irányába közlekedő tehervonattal. A helyszínelés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett halad a balesettel érintett útszakaszon – írja a vaol.hu.

 

Forrás: Horváth Balázs / vaol.hu

A vonat körülbelül 400 méteren tolta maga előtt a személyautót. A teljesen összeroncsolódott járműből a sofőrt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, de az autót vezető hölgy életének megmentése nem sikerült, a helyszínen elhunyt. 

Forrás: Horváth Balázs / vaol.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idején forgalmi korlátozások vannak érvényben, amik a személyautók és a vonatok forgalmát is érintik.

Forrás: Horváth Balázs / vaol.hu

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!