Hátborzongató felvétel

2022.05.13. 12:46

Brutális videó: így csapódik be egy autó az M6-oson

A kamera mindent rögzített, ráadásul szemből.

Egészen döbbenetes szemszögből láthatjuk egy autó becsapódását egy enegiaelnyelőbe az M6-oson. A baleset egy hete történt, a videót pedig a Magyar Közút tette közzé.

Mint írják, sajnos nem ritkák az ehhez hasonló balesetek. Forgalomelterelés mellett épp a belső sávban végeztek szemétszedési munkálatokat a Közút dolgozói, azonban hiába volt két lépésben 80-as illetve 60-as sebességkorlátozás, valamint figyelmeztették az autósokat jó előre az útszűkületre, sávelfogyásra, így is sokan az utolsó pillanatban soroltak csak át másik sávba. Így tett az a fehér kisteherautó is, aki miatt a mögötte haladó személyautó sofőrjének már esélye sem volt a sávváltásra, így belecsapódott a munkásokat védő energiaelnyelőbe.

Az eszköz szerencsére ellátta feladatát, nem sérült meg senki, sem a helyszínen dolgozók, sem a balesetező járműben utazók, enélkül azonban könnyen tragédiával végződhetett volna az eset - írja a poszt alapján a Bors.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!