Krimi

2023.08.09. 14:40

Rejtélyes körülmények között meghalt egy fiatal nő az Ozora Fesztiválon

Egy 34 éves belga állampolgár hunyt el a népszerű rendezvényen.

MW

Illusztráció: Shutterstock

A rendőrségre augusztus 6-án, vasárnap reggel nyolc óra körül érkezett jelzés arról, hogy az Igar-Dádpusztán lévő fesztivál fás-bokros területén egy nő holttestére bukkantak - írja a Teol.hu. A portál értesülését a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden megerősítette. Mint kiderült, az elhunyt 34 éves belga állampolgár volt. 

A helyszínen idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított az ügyben – közölte a vármegyei főkapitányság.

Az Ozora Fesztivált július 31. és augusztus 6. között tartották meg. Az elektronikus zenei esemény előadói között számos, a psytrance zenei szcénában elismert név, formáció szerepelt. Az 2004 óta évről évre megrendezett underground zenei fesztiválra nemcsak az előadók nagy része, de a közönség jelentős része is külföldről érkezik. Idén a résztvevők száma a Teol.hu nem hivatalos információi szerint rekordot döntött, az ötvenezret is meghaladta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!