Krimi

2024.02.29. 15:05

Itt a videó a tatabányai férfiról, aki 3 nőt támadott meg az utcán

Egy órán belül, három nőre támadt rá egy férfi Tatabányán. Még két hét sem telt el azóta, hogy letartóztattak egy fiatal szatírt Tatabányán.

A férfit nagyon gyorsan elfogták

Forrás: police.hu

Alig, hogy rendőrkézre került a rettegett szatír, újabb utcai támadás történt Tatabányán. A tatabányai hölgyek azt hihették, végre fellélegezhetnek, de rövid időn belül újra megtörtént a szörnyűség. Ráadásul egy óra leforgása alatt 3 nőre is rárontott egy férfi az utcán. Az elkövetőt szerencsére hamar elfogták, már kattant a bilincs a kezén.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a támadó letartóztatását már el is rendelték egy hónapra. Az elkövető büntetett előéletű, cselekményét különös visszaesőként követte el, ezért a letartóztatása a bűnismétlés veszélye miatt indokolt. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, a végzést az ügyész és a gyanúsított is tudomásul vette. A bűncselekmények elkövetését is beismerte. A férfi gondnoka és védője nem volt jelen, számukra 3 munkanap biztosított jogorvoslati nyilatkozat megtételére - írja a kemma.hu

Újabb támadás

Az indítvány szerint 

a férfi február 26-án kora reggel, 5 óra 13 perc körüli időben Tatabányán egy parkolóban hátulról megütötte első áldozata hátát, aki ettől arccal az aszfaltra esett.

 Az eséskor kezeivel megtámasztotta magát, emiatt mindkét kezét felhorzsolta. Az elkövető elfutott a helyszínről, majd ismét a nő felé indult, felé futott, mire a rémült asszony odament egy férfihoz, akinek elmondta, hogy megtámadták, és tőle segítséget kért. A támadó, amikor odaért hozzájuk, akkor a másik férfit kővel dobálta meg.

A férfi ezt követően sem állt le. Közel negyedóra múlva egy másik nőt támadott meg, mellkasánál meglökte, aki ettől a földre, hátára esett. 

A földön fekve védekezésképpen a férfi felé kapálózott a lábával, és a kezeivel. Végül a földön hagyta és onnan elment. A nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

Ezután  újabb negyedóra múlva egy benzinkút közelében azért támadta meg újabb áldozatát, hogy a telefonját erőszakkal elvegye. A járdán hátulról meglökte, így az elesett.

 A nő karját megfogta, eközben megpróbálta a kezében tartott telefont kicsavarni, de nem járt sikerrel. A telefon értéke: 29 ezer forint. A megtámadott nőnek az esés következtében nyolc napon belül gyógyuló horzsolása lett.

Csupán 10 nap telt el az utolsó tatabányai nőtámadás és a mostani esetek között. Az egész február 9-én kezdődött. Akkor a Sárberki lakótelepen egy óvónőre támadt rá egy 25 éves szatír. 

Az akkori esettel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálattól a kemma.hu megtudta, hogy a 40 év körüli asszony könnyebb sérülésekkel megúszta a sokkoló esetet. V. K. azonban ezután sem állt le. Február 16-án újabb nőre rontott az után, akit szintén molesztált. Végül még aznap elfogták a rendőrök - írja a kemma.hu.


Kempobajnok segít az önvédelemben

Nem az első és nem a második hasonló eset volt ez már Tatabányán. Számos alkalommal született már feljelentés a városban molesztáló férfiak miatt. A szörnyű esetek hallatán Koltai Ármin kempobajnok prevenciós előadássorozatot szervezett hölgyeknek. Az első önvédelmi oktatás február 24-én már le is zajlott, amin hatalmas volt az érdeklődés. A világbajnoki ezüstérmes Ármin több fontos fogást is mutatott a résztvevőknek. Elmondta, hogy önvédelem során a legfontosabb dolog az idő.

– Tévhit, hogy egy nő fel tudja venni a harcot a támadójával szemben. Az erős van a gyenge ellen. Én azt tudom megtanítani, hogyan nyerjenek időt, hívjanak segítséget és arra, hogy merre mozogjanak. 

Ezen belül, hogy hova tegyék a kezüket, mit és hogyan védjenek a nők – fejtette ki portálunknak a kempos. Nem ez volt az egyetlen önvédelmet tanító előadása Koltai Árminnak, március első szombatján és március 9-én is várja az érdeklődő hölgyeket a Kempo Jitsu tatabányai terméhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában