Krimi

2024.03.04. 11:10

Szörnyű fotók: balesetet szenvedtek a magyar kézisek

A kisbuszban kézilabdázók utaztak, Körmenden játszott mérkőzésuk után indultak hazafelé, amikor egy őz okozott súlyos balesetet.

MW

A műszaki mentésben a körmendi tűzoltók is részt vettek

Forrás: vaol.hu / Horváth Balázs

Öten sérültek meg vasárnap az esti órákban a 86-os főúton Körmend közelében. Az út szélén álló őzet került ki több jármű, de egy Kia vezetője valószínűleg későn vette észre az állatot. Elrántotta a kormányt, áttért a szembejövő sávba, ahol félfrontálisan ütközött egy Ford kisbusszal. 

A Ford vezetője fékezett és teljesen lehúzódott az út szélére, de nem tudta elkerülni az ütközést. A kisbuszban nyolcan utaztak, közülük négyen sérültek meg könnyebben, a Kiában egyedül utazott a sofőr, ő szintén könnyű sérüléseket szenvedett. A mentők minden sérültet kórházba szállítottak.

Fontos kihangsúlyozni, hogy mindkét járműben mind a kilenc utas használta a biztonsági övet, emiatt sérültek csak könnyebben a nagy erejű ütközésben - írja cikkében a Vaol.hu. 

A Ford kisbuszban kézilabdázók utaztak, ők a Körmenden játszott mérkőzés után indultak hazafelé.

A mentés és a helyszínelés miatt az érintett útszakaszt egy időre teljesen le kellett zárni, a forgalmat elterelték. A műszaki mentésben a körmendi tűzoltók is részt vettek.

A balesetről készült többi fotót ide kattintva lehet megnézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában