Sepsiszentgyörgy

2020.06.04. 17:58

Szabadtéri nyári előadássorozatot indít a Tamási Áron Színház

Történetében először szabadtéri nyári előadássorozattal lép közönség elé a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház, amely június 6. és 30. között három új produkciót tűz műsorra – közölte csütörtökön az erdélyi teátrum.

A járvány terjedésének megfékezése érdekében a színház márciusban ideiglenesen bezárta kapuit, átkerült az online térbe, ahol 18 előadást közvetítettek. Most, hogy Romániában lehetővé vált a szabadtéri előadások bemutatása, a nézőket sajátos módon készült, új bemutatókkal akarják meglepni olvasható a közleményben.

Júniusban három kortárs szöveget visznek színre. Így bemutatják Pintér Béla A Sütemények Királynője című, sajátos humorú darabját Pálffy Tibor rendezésében, a Puerto Rico-i José Rivera Felhőtektonika című líraibb szövegét Bocsárdi László rendezésében, valamint Andreea Valean román szerző Ha fütyülni akarok, fütyülök című megrázó darabját Zakariás Zalán rendezésében.

Az előadások a Székely Nemzeti Múzeum kertjében lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!