Apja-fia

2020.07.28. 07:33

Berecz András és Berecz István együtt lép fel a Fonóban

A neves ének- és mesemondó első gyermekével, a Fonó népzenei igazgatójával közösen lép színpadra.

Debrecen, 2018. november 7. Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyûjtõ, folklórkutató és elõadómûvész a debreceni Kölcsey Központban 2018. november 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Berecz András és Berecz István együtt lép fel a Fonóban, a július 30-án tartandó Apja-fia elnevezésű koncert után a D.A.S. Trió dzsesszkoncertjét élvezhetik az érdeklődők a teraszon – közölte a Fonó Budai Zeneház hétfőn.

Mint írják, Berecz András első gyermeke, Berecz István, a Fonó népzenei programjainak alakítója, a ház népzenei igazgatója édesapjával, a neves ének- és mesemondóval lép a Fonó színpadára.

A közlemény kiemeli, hogy hétfőn és kedden sessionök, azaz közösségi örömzene csoportok várják az érdeklődőket, amelyekhez szabadon lehet hangszerrel vagy hallgatóként csatlakozni.

Több ingyenes koncertet is tartanak a szervezők a házban, szerdán a Max&Kata francia-magyar gitárduója lép fel, majd utánuk Vizeli Bálint és Barátai muzsikálnak a Köszönjük, Magyarország! program keretében.

Pénteken az Erdőfű zenekar ad koncertet és táncházat.

Szombaton Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák lép fel, vendégük Koncz Gergely lesz.

Első alkalommal várják a szervezők a közönséget a Fonó Delelőre, ahol családi programok is lesznek.

A nap folyamán Paár Julcsi, valamint Lakatos Vilmos és zenekara is hallható lesz – áll az összegzésben.

Borítókép: Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!