Összművészet

2022.09.12. 08:26

Pénteken kezdődik a Kerekdomb Fesztivál

Több mint száz kulturális és gasztronómiai programmal várják a látogatókat a hetedik Kerekdomb Fesztiválon szeptember 16-tól 18-ig Tállyán.

A tállyai evangélikus templomban komolyzenei koncertek lesznek

Forrás: Kerekdomb Fesztivál/Facebook

Fotó: Tót Rózsa

A háromnapos fesztivál programjai között filmvetítések, színházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint borkóstolók is szerepelnek.   

A Kerekdomb Fesztiválon fellép a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Honeybeast és a Budapest Bár, Caramel akusztikus koncerttel készül, de színpadra lép még mások mellett Apey, Palya Bea és zenekara, a Sorbonne Sexual, a Hét Hat Club, Saya Noé, a Kertekalatt, a Platon Karataev duo, a The Anahit akusztik duó és a Szilárd Piano Projekt.   

A színházban az Art-Színtér és a Művészetek Völgye közös darabját, a Mr. és Mrs-t mutatják be, valamint Edward Albee Három magas nő című előadását láthatja a közönség. Pokorny Lia LIAison című zenés stand-up estjével érkezik Tállyára, Beck Zoli és Vecsei H. Miklós Kártyajáték című irodalmi műsorával, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska pedig Pilinszky és én című előadásával.   

A tállyai evangélikus templomban komolyzenei koncertek lesznek, hallhatja a közönség a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjét és Berecz Mihály zongoraművész, a Cziffra Fesztivál Tehetség-díjasa szólóestjét, valamint Rohmann Ditta gordonkaművész és Szirtes Edina Mókus kamaraformációját.   

A látogatók a helyi borokat és borászatokat is megismerhetik, sok pincészet külön programmal, dűlőtúrával, kóstolóval készül a fesztiválra. 

A fesztivál teljes programkínálata a www.kerekdombfeszt.hu oldalon olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!