NB II.

2020.05.26. 21:35

A külügyminiszter fiaival szurkolt a Budapest Honvéd csapatának

Budapest Honvéd-Mezőkövesd döntőt rendeznek a labdarúgó Magyar Kupában.

Budapest, 2020. május 26. Mohamen Amin Mezghrani (b) a Honvéd a és Schön Szabolcs, az MTK (k) játékosa a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében játszott Budapest Honvéd-MTK Budapest mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. május 26-án. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Budapest Honvéd-Mezőkövesd döntőt rendeznek a labdarúgó Magyar Kupában.

A Honvéd gól nélküli döntetlen és hosszabbítást követően 11-es csatában 5-4-gyel ejtette ki a másodosztályból feljutott MTK Budapest együttesét a Puskás Arénában.

A Mezőkövesd Zsóry FC korábban 3-3-as összesítéssel, idegenben lőtt több góllal búcsúztatta a címvédő MOL Fehérvárt.

A finálét jövő szerdán 20 órakor játsszák a Puskás Arénában.

Szijjártó Péter külügyminiszter közösségi oldalára feltöltött fénykép szerint két kisfiával, valamint Dzsudzsák Balázzsal szurkotnak kedvenc csapatuknak, a Kispestnek, amely 21 órától a Puskás Arénában mérkőzött meg az MTK Budapest csapatával.

Borítókép: Mohamen Amin Mezghrani (b) a Honvéd a és Schön Szabolcs, az MTK (k) játékosa a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében játszott Budapest Honvéd-MTK Budapest mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. május 26-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!