TISZASÜLY

2018.08.14. 09:30

Menő: saját készítésű, háromkerekű terepjáróval jár pecázni

Olyan helyen, ahol nincs aszfaltos út, nem egyszerű járművel közlekedni. Különösen, ha a terepviszonyokat még az időjárás is tovább nehezíti. Akadnak persze, akiknek mindez nem jelent gondot: egy kis kreativitással áthidalják a nehézségeket.

Kovács Berta

Horváth Tamást saját készítésű autója viszi a tóhoz

Fotó: Mészáros János

Így tett a tiszasülyi Horváth Tamás is, aki még évekkel ezelőtt saját kezűleg állított össze egy afféle kis egyszemélyes, háromkerekű terepjárót, amivel a természet ölén rejtőző horgásztavat látogatja.

Az elektromos meghajtású kocsi strapabírónak bizonyult, már vagy öt éve szolgálja gazdáját.

– Direkt terepen való közlekedésre készítettem, azt használtam fel hozzá, amit az udvaron találtam – mutatta be járművét Tamás.

Horváth Tamást saját készítésű autója viszi a tóhoz
Fotó: Mészáros János

– Összeszedtem a vasakat, biciklikereket, meg ami alkatrész akadt, és összehegesztgettem. Ötszáz wattos elektromos motor hajtja, két 12 voltos akkumulátor van összekötve benne. Van két pedálja, egyik az indító, másik meg a fék. Legtöbbször ezzel jövök ki horgászni, fel tudom rá pakolni a cuccokat is. Az utánfutóra a csónakot is fel tudom tenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!