jászkunság

2019.08.25. 09:22

5+1 jó tanács a Tündérszépek jelöltjeinek

Folyamatosan várjuk a jelentkezőket országos szépségversenyünkre. Hogy magabiztosan érkezz a fotózásra, Fodor Orsolya, hírportálunk fotósa ellát pár jó tanáccsal.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Idén is útjára indítottuk nagy sikerű szépségversenyünket, ahol a nyeremények mellett életre szóló élményekkel is gazdagodhatnak a résztvevők. Ha már elmúltál 16, de még nem vagy 30 éves, jelentkezz, próbáld ki magad, hátha te leszel 2020 Tündérszépe.

Íme, fotósunk, Fodor Orsolya tippjei:

1, Minden nőnek van kedvenc ruhája (fürdőruha, elegáns-, hétköznapi viselet), amiben jól érzi magát. Fotózásra mindenképp ezeket a jól bevált darabokat válasszátok, így sokkal magabiztosabban tudtok mozogni a kamera előtt!

2, Akiről még nem készült profi fotós által készített kép, az otthon nyugodtan próbálgathatja szelfizéssel vagy akár tükör előtt pózolással megtalálni a számára legjobb profilt, beállást. Az se baj, ha valaki nem tudja megítélni, mi a legelőnyösebb, a fotós majd segít a döntésben és a beállításokban egyaránt.

3, Érkezzetek kipihenten és pontosan, ha lehet, a fotózás napjára mást ne tervezzetek, hogy teljes mértékben a képek készítésére tudjatok koncentrálni.

4, Higgyetek magatokban! Természetes, hogy az elején kicsit mindenki ideges, de pár kattintás után mindig oldódik a feszültség, levetkőzitek lámpalázatokat és pozitív élmény lesz számotokra a fotózás.

5, Törekedjetek a jól megválasztott sminkre, próbáljátok megtalálni az egyéniségetekhez legjobban illőt! Ha tehetitek, kérjétek profi sminkes segítségét. Azonban ne feledjétek: néha a kevesebb, több.

+1, Az egyéniség menő!! Nem kell modell alkattal rendelkezni ahhoz, hogy a rólad készült képek boldog, kiegyensúlyozott személyiséget tükrözzenek. A pozitív kisugárzás nemcsak a külsőből fakad. A legfontosabb, hogy érezzétek jól magatokat, a többi már úgyis a fotós dolga.

Jelentkezzetek bátran, a részleteket megtaláljátok a verseny oldalán! Sok szerencsét mindenkinek! :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!