TÜNDÉRSZÉPEK

2019.08.07. 19:00

Lendülj bombaformába és jelentkezz szépségversenyünkre!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is keressük először a megye, majd az ország Tündérszépét. Ahhoz pedig, hogy a legjobb fomádat hozd a válogatáson, adunk pár tippet.

Szoljon.hu

A pécsi Fábián Evelin fejére került fel a korona

Ebben az évben szeptember 16-ig várjuk a jelentkezéseket oldalunkon azoktól a 16-29 éves hölgyektől, akik Jász-Nagykun-Szolnok megyében élnek, tanulnak vagy csak innen származnak. Idén saját portfólióval is lehet indulni, és egy szuper felkészítőtábor is várja a legszebbeket.

De akkor lássuk a tippeket:

1, Ne egyél össze-vissza!

Készítsd el előre az ebéded, főzz általad összeválogatott alapanyagokból, naponta egyél zöldséget, gyümölcsöt. Igyekezz mindig egészséges ételt választani.

2, Ne koplalj!

Sokan azt hiszik, hogy ha koplalnak, akkor gyorsan súlyt veszítenek és rögtön formába lendülnek. Ez azonban nem így van, sőt épp az ellenkezője történik. Mivel a test azt érzi, hogy nem kap enni, ezért eltárol minden zsírt, amit csak tud. Sokkal jobban jársz, ha naponta ötször eszel, de éppen csak annyit, hogy ne telj el vele.

3, Ne csokit és chipset nassolj!

Tudjuk, hogy finom, és csábító egy kocka csoki vagy egy kis chips gondolata, de igyekezz megállni, vagy legalábbis egészségesebb verziót találni a nassolásra. Ilyenek a cukormentes proteinszeletek, a barnarizs-, vagy akár az otthon is elkészíthető zöldségchipsek.

4, Ne feledd a sportolást!

Heti 4-5 alkalommal lenne az ideális. Egy kis futás, bringázás, súlyzós edzés. Akár teremben, akár otthon, a fontos, hogy rendszeressé váljon. Már a neten is rengeteg otthon is végezhető edzős videót találni, csak leld meg a számodra tökéleteset és csináld.

A sport és a víz is nagyon fontos!
Fotó: Illusztráció/Shutterstock

5, Ne feledkezz meg a vízről sem!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy VIZET KELL inni. Sokat! Lehetőleg 2-3 litert naponta, de amikor edzel, akkor még egy literrel többet. A belső szerveid, a bőröd, az anyagcseréd mind meghálálja, ha elég vizet fogyasztasz. Ha unod az ízét, tegyél bele citromot, uborkát, gyümölcsöket. Fontos azonban, hogy ne a bolti ízesített verziót válaszd, mert abban még plusz cukrot is találhatsz. És nem mellesleg a Földet is megkíméled a sok-sok egyszerhasználatos műanyag flakontól. ;)

A verseny részleteit itt találod.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!