Hirdetés

2021.04.14. 16:28

A fürdőszoba is lehet hangulatos

Üres és rideg a fürdőszobád? Nem csoda, hiszen ezt a helyet gyakran nem is tekintjük szobának. Van 4 tippünk, hogyan tehetnéd hangulatosabbá ezt a helyiséget.

PR-cikk

Forrás: Julia Vadi / Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A modern fürdőszobák minimalisták és tiszták. Valakinek az ilyen környezet ridegnek, személytelennek vagy akár kórházinak tűnhet. Ha szeretnél kellemes hangulatú fürdőszobát, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, olvasd el tippjeinket és máris nekifoghatsz az átalakításnak.

Minták és színek

Ha szóba kerül a fürdőszoba az emberek többsége fehér csempét, fehér mosdót, fehér kádat, fehér mosógépet és fehér bútort lát maga előtt. Az utóbbi években azonban a fekete szín is nagy népszerűségnek örvend. A mintás csempék pedig garantáltan színt és életet kölcsönöznek a helyiségnek.

Minták és színek a gyakorlatban

  • ha a fürdőszobában van ablak, érdemes színes sötétítővel kiegészíteni
  • játékos színű törölközőkkel vidámabbá varázsolhatod a helyiséget
  • tedd különlegessé a falat érdekes dekorációkkal
  • használj mintás zuhanyfüggönyt
  • Ezek az ötletek az olcsóbb megoldások közé tartoznak és kedved szerint változtathatod őket.

    Minőségi fürdőszoba bútorok

    Természetesen a legnagyobb hatás a bútorokkal érhető el. Legyen az:

  • fürdőszoba összeállítás
  • mosdószekrény
  • fürdőszobai polcos elem
  • mindegyiknek megvan a maga előnye. Rajtad és fürdőszobád lehetőségein múlik, melyik mellett döntesz.

    TIPP: A BIANO segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen berendezheted a fürdőszobádat. Próbáld ki a Visual Search funkciót. A biano.hu oldalán kattints a jobb felső sarokban a kis kamera ikonra és töltsd fel a keresett bútor vagy dekoráció képét. A mesterséges intelligencia több mint száz különböző webáruházban kikeresi ugyanazokat vagy a hasonló termékeket.

    A keresési eredményeket szűrőkkel finomíthatod, például szín, anyag, méret vagy akár stílus szerint és sorba rendezheted őket ár, szállítási idő vagy akció alapján.

    A fürdőszobák esetében a természetes anyagokról sem szabad megfeledkezni. A természetes anyagokból készült bútorok és dekorációk otthonos érzést biztosítanak.

    Varázsolj a tükrökkel

    A keret nélküli tükrök nagyon praktikusak, de ha különlegesebb hangulatra vágysz, ne félj jellegzetes, atipikus keretes tükörbe fektetni.

    Ha extravagánsabb megoldásra vágysz, ajánljuk figyelmedbe a kötéllel felfüggesztett tükröket.

    Stílusos mosdó

    A mosdónak nem kell feltétlenül porcelánból lennie. Egyre népszerűbbek a fából, kőből, betonból vagy fúvott üvegből készült darabok. Napjainkban már az atipikus vízcsapok sem számítanak ritkaságnak.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!