Galériával

2021.06.27. 19:05

Közel száz eb randevúzott a Tisza-tó partján

Boldog, önfeledten játszó kutyáktól volt hangos a Morotva Kerékpáros Pihenőpark mellett fekvő Tisza-tavi Mancsos Pancsoló június 26-án.

Ujvári László

20210626_Tiszafüred_Országos Leonbergi találkozó_Ujvári László_ÚN

Tizedik alkalommal került sor az Országos Leonbergi Találkozóra, a tiszafüredi kutyastrand másodjára adott otthont a találkozónak. Az ország minden részéről érkeztek, gyorsan megtelt a kutyastrand partszakasza. Míg a kutyatulajdonosok jókat beszélgettek, tapasztalatot cseréltek, ismerkedtek, addig a négylábúak önfeledten játszottak, pancsoltak.

Különböző programok is várták a hatalmas, de nyugodt és barátságos kutyákat, volt kutyakozmetikus, kutyamasszőr, még az Egri Kutyasuli is képviseltette magát. A hivatalos megnyitó után felvágták a rendezvény tizedik születésnapjára készült tortát is, a Tiszafüredi Twirling Egyesület táncosai pedig meglepetés flashmobbal készültek a leonbergi tulajdonosoknak.

– Köszönjük a támogatóknak, akik nélkül a mai rendezvény nem jöhetett volna létre, továbbá köszönjük Péterfy Juditnak és Farkas Zsuzsannának, a rendezvény szervezőinek, hogy ismét városunkat választották – fogalmazott a rendezvény kapcsán Ujvári Imre polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!