Szoljon podcast

2023.07.16. 18:51

Győrfi Dalma: A siker titka, hogy jó időben, jókor voltam jó emberekkel

A Szoljon.hu podcastjének legutóbbi vendége Győrfi Dalma, a Dalma Dance Klub és Sportegyesület alapítója volt. A beszélgetés során megtudhatjuk többek között azt is, hogyan indult el 25 évvel ezelőtt az egyesület.

Turcsányi János

Vendégünk: Győrfi Dalma, a Dalma Dance Club alapítója

Forrás: Szoljon.hu

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Dalma Dance Club és Sportegyesület, amely mára nyolc vármegye több mint félszáz településén biztosít állandó mozgási lehetőséget a tánc valamelyik formája iránt érdeklődő fiataloknak. Alapítója 17 évesen Erdélyből érkezve, tulajdonképpen a semmiből építette fel az azóta több ezer gyermeket az egészséges életmódra, a pozitív életszemléletre nevelő egyesületét. Ahogy fogalmaz: „ Az én táncszeretetemet, mozgás iránti vágyamat nagyon sokan átérezték”.

Az egykori román tornászválogatott, pedagógiai és mérnök végzettségű táncosból árad az energia. A saját magát, munkatársait – akik jó része egykori tanítványa- a nála tanuló gyerekeket mindig új motivációkkal tudja „mozgásban tartani”. Györfi Dalmával a Szoljon.hu podcastjében Turcsányi János újságíró beszélgetett.

A beszélgetést Spotify csatornánkon is meghallgathatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!