Szoljon podcast

2023.07.18. 19:30

Hogyan kezeljük az erőszakos konfliktushelyzeteket?

Vendégünk bepillantást ad azokba a módszerekbe, mely során egy erőszakos helyzetet úgy lehet megoldani, hogy lehetőleg egyik fél sem sérüljön.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Balla Tibor önvédelmi szakember

Interjúalanyunk kiemelte, a legnagyobb probléma az, hogy ezekre a konfliktushelyzetekre nem vagyunk felkészülve és azt gondoljuk, hogy velünk ez nem történhet meg. 

Egy bűnelkövető nem attól fél, hogy mekkora a büntetési tétel nagysága, hanem hogy mennyi a lebukás valószínűsége – mondta podcastünkben Balla Tibor.

Hogyan kezeljük az erőszakos konfliktus helyzeteket, melyek azok a döntési folyamatok, amivel elkerülhetjük a sérülést, továbbá hogyan épül fel a konfliktuskezelés és támadás elhárítási rendszer. Mi az, amitől egy bűnelkövető fél és mi a szimmetrikus és aszimmetrikus konfliktushelyzet? Ezekre és még sok más kérdésre kerestük a választ a Szoljon.hu legújabb podcastjében. Vendégünk Balla Tibor, a Game of Wolves Systema elnöke látogatott el stúdiónkba, akit Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!