Ünnepváró

2023.11.16. 03:00

3 ötlet, hogy az advent a kreativitásról szóljon

Hogy ne csak a karácsony három napja szóljon a szeretetről, szenteljük az egész decembert a közös alkotásra és készülődésre! Az alkotásvágynak csak a képzelet szabhat határt, az ötletekért pedig olvass tovább.

Szoljon.hu

Forrás: lakaskultura.hu

Koszorú egyénileg

A saját kézzel gyártott koszorú sosem megy ki a divatból, hiszen mi magunk gondoskodhatunk arról, hogy visszatükrözze lakásunk színeit és egyéniségünket. A Praktikerben szalmából, hungarocellből és mohából gyártott koszorúalapokat vásárolhatunk, amelyre minőségi ragasztópisztollyal rögzíthetjük a különféle díszeket: apró masnikat, virágokat, tobozokat, szobrocskákat, harangokat – írja a lakaskultura.hu.

Forrás: lakaskultura.hu

Színezzünk abroszt!

Igazi újdonság a színezhető asztalterítő, ami a kisebb gyermekek számára lesz jó mulatság. Amíg az anyukák a konyhában tüsténkednek, addig az unatkozó kisdedek végre szabadon telefirkálhatják az abroszt. Az adventi készülődés során az apróságok is gyárthatnak ajándékokat: saját színezésű bögrével és karácsonyfadísszel lehet elbűvölni a nagyikat.

Forrás: lakaskultura.hu
Forrás: lakaskultura.hu

Játsszunk együtt!

Reneszánszukat élik a terepasztalok, melyeken megteremthetünk otthonunkban egy saját világot. Mini falukat, vasutat, betlehemet lehet alkotni együtt, s mindig bővíteni a terepet újabb és újabb elemekkel. Olyan hobbi ez, mely minden családtag arcára mosolyt csal, és adventkor összekovácsolja a családot egy-egy alkotásban gazdag óra erejére.

Forrás: lakaskultura.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!