Szoljon podcast

2023.11.19. 18:00

A horgolás lett fiatal szolnoki kisdiák, Kalcsó Nóra Kitti kedvenc hobbija

Kalcsó Nóra Kittit kitartása már igen hamar sikerekkel jutalmazta, így nagy lelkesedéssel vetette bele magát egyre újabb és bonyolultabb horgolt darabok elkészítésébe.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Vendégünk: Kalcsó Nóra Kitti

Fotó: Kocsis-Szabó Lilla Laura

Különleges hobbit talált magának egy fiatal, szolnoki lány, Kalcsó Nóra Kitti. Megközelítőleg egy év alatt, önállóan sajátította el a horgolás tudományát videókból, internetes forrásokból. Az elmúlt időszakban legalább százféle figurát horgolt, amelyek között akadnak hetven centiméter magas darabok is. Saját bevallása szerint az elkészült alkotások miatt érzett öröm és sikerélmény sarkallja újabb és újabbak készítésére. Közvetlen és tágabb környezete is rendkívül pozitívan fogadta a lelkesedését, családja fonalakkal, eszközökkel és természetesen szeretettel támogatja ezen az úton. 

A fiatal lány jelenleg általános iskolában tanul, jövőbeli tervei között pedig mindenképpen szerepel, hogy folytassa a szeretett hobbit is. Idővel talán önálló tartalmakat készít a közösségi felületekre, hogy bárki elsajátíthassa a pihentető hobbi könnyebb, nehezebb technikáit. 

Kalcsó Nóra Kitti a Szoljon.hu podcasetjében Kocsis-Szabó Lilla Laurával osztja meg gondolatait és tapasztalatait a horgolással kapcsolatban.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!