Buli

2024.01.25. 10:00

A Balance Wheel Group indítja a klubkoncert-sorozatot Jászberényben

Zenéjükben a jazz improvizáció, a pop, funky, latin elemek egyaránt megtalálhatóak.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Január 26-án, pénteken indul az idei klubkoncert-sorozat a Lehel Film-Színházban, ahol 21 órától a Balance Wheel Group lép fel a mozi galériáján. Az instrumentális zenekar 2016-ban alakult, műsorukat túlnyomóan saját kompozíciók alkotják, de újabban néhány klasszikus zenei feldolgozást is megszólaltatnak. 

– Zenéjükben a jazz improvizáció, a pop, funky, latin elemek egyaránt megtalálhatóak. Műsorukban a sodró hangulatú, és a már-már filmzenei hatású pihentető darabok jól megférnek egymás mellett. Első lemezük a Balance Wheel 2018-ban jelent meg. A zenekar 2021-ben készítette el második albumát Pane Of Glass címen, 2022 decemberében pedig napvilágot látott új zenei anyaguk a Stratosphere – ismertette közösségi oldalán a Jászberényi kulturális programok. 

A Balance Wheel Group tagjai több évtizedes múlttal rendelkező jazz zenészek, zenetanárok: Szili Róbert-gitár, Dorogi Ákos-billentyűsök, Kátai Tamás-dobok, Mihalovics Dávid-basszusgitár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!