Tündérszépek 2024

2024.02.16. 09:00

Az egyediség vezethet a szépségversenyek dobogójára - vallja a martfűi Bródán Zsanett

A martfűi Bródán Zsanettnek nem idegen a fotózások világa, néhány éve budapesti Oldtimer Show-n megrendezett szépségversenyen a dobogó legfelső fokára állhatott. A tapasztalt hölgy a Tündérszépek jelentkezőit látta el jó tanácsokkal.

Pakainé Pusztai Nóra

Bródán Zsanett szívesen repül vissza az időben egy-egy fotózás kedvéért

Forrás: Beküldött fotó

Fotózások, szépségversenyek rendszeres résztvevője a martfűi Bródán Zsanett. Megjelenése legtöbbször az ötvenes évek hangulatát idézi, de szívesen visszarepül más évtizedekbe is, egy budapesti Oldtimer Show-n megrendezett szépségversenyt megnyert néhány évvel ezelőtt. Szerinte az egyediség a kulcs, ezt javasolja az Új Néplap és a Szoljon.hu által meghirdetett Tündérszépek szépségverseny jelentkezőinek is.

Bródán Zsanett szerint az egyediség a kulcs
Forrás: Beküldött fotó

– Amikor én versenyre mentem, próbáltam arra alapozni, hogy mindenem egyedi legyen, csak azért is más akartam lenni, más ruhában, más hajjal, mint a többiek – magyarázta.

Fontosnak tartja, hogy a fotózásra, a versenyre a lányok kipihenten érkezzenek és igyanak sok folyadékot, hogy még fittebbnek tűnjenek. 

– Egy fotózás előtt sokszor saját magam alkotom a ruhám, hogy tuti ne találkozzak hasonmással. Érdemes egy jó fodrásszal felvenni a kapcsolatot, aki kreatív, aki szeret alkotni, plusz egy ilyen sminkesre is szükség van, hogy fullos legyen az összkép – foglalta össze.

Hozzátette, a szettet cipővel érdemes próbálni otthon, hogy melyik áll jól a kiválasztott ruhához és melyik mennyire kényelmes, ne a fotózás helyszínén derüljön ki ennek ellenkezője.

– Elengedhetetlen, hogy ha egy szépségversenyre jelentkezünk, akkor annak témájának utánajárjunk. Ha kérdezik, tudjunk válaszolni, miért jelentkeztünk és mit szeretnénk elérni – tanácsolta a jelentkezőknek Bródán Zsanett.

Jelentkezz te is a Tündérszépek versenyére!

Immár ötödik alkalommal indítja útjára az Új Néplap és a Szoljon.hu a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. Idén 18-35 év közöttiek nevezhetnek a regionális szinten induló megméretésre. A Tündérszépek résztvevőit értékes nyeremények és élmények várják.

 Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!